Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Mobil Nabrak Tiyang Listrik

    Sabtu, 18 November 2017 - 19:35

    Kabar ana pejabat sing kondang duwe ajian welut putih mobile mbijik tiyang listrik gawe geger nang endi ora. Salah...

  • Adu Kendel Prajurit

    Jumat, 10 November 2017 - 05:05

    Daplun, Kemplu karo Kucluk kanca sekampung sing kawit cilik dolan bareng siki wis padha dadi wong hebat kabeh. Telu-telune...

  • Domaih Direkturre

    Kamis, 26 Oktober 2017 - 05:05

    Daplun bocah sing mbeler tur kemlitak banget tembe seminggu kiye olih gawean. Awan kuwe Daplun ceritane pengin ngopi dadi...

  • Angger Nelpon Suwe Banget

    Senin, 23 Oktober 2017 - 05:05

    Bapakke karo mamake Daplun sok gumun karo anakke sing bisa suwe banget angger agi ngobrol liwat HP. Angger dimat-matna...

  • Tukang Mbobol Bank

    Sabtu, 21 Oktober 2017 - 05:05

    Krungu ana bank anyar sing tembe bukak Daplun sing ahli mbobol lemari besi langsung bae gatel pengin nyolong. “Wengi...

  • Tukang Jaga Palang Rel Sepur

    Senin, 16 Oktober 2017 - 05:01

    Sawijining dina ana sepur nabrak mobil nang perlintasan rel sepur. Tukang jaga palang rel sepure njutan di sidang nang...

  • Nginep Nang Hotel Berbintang

    Selasa, 10 Oktober 2017 - 04:05

    Daplun iseng-iseng ngisi undian sing dianakna nang produk Sabun sing hadiahe nginep nang hotel bintang lima. Eh lah ndilalah...

  • Daplun Dadi Satpam

    Senin, 9 Oktober 2017 - 06:21

    Daplun wis pirang minggu kiye dadi satpam nang umah sugih. Pas jaga wengi deweke sing agi turu ujug-ujug tangi...

  • Konangan Nyolong Pelem

    Kamis, 5 Oktober 2017 - 05:05

    Daplun kiye bocah cilik sing jan terkenal banget mbelere. Nang kampunge gaweane ngrataki wit buahe tanggane. Pokoke baen ana...

  • Cukur Gratisan

    Sabtu, 18 Maret 2017 - 03:07

    Ceritane kiye anu nang luar negeri nang eropa. Nang kana ana tukang cukur wis tua tapi apikan banget. Sawijining...

  • Kakehan Masalah

    Selasa, 10 Januari 2017 - 10:12

    Sawijining dina Daplun dolan maring warung ciu. Deweke banjur pesen inuman sing merekna teler kuwe. “Mas inyong njaluk ciune...

  • Ben Awake Gering

    Kamis, 22 Desember 2016 - 08:43

    Daplun sing awake lemu banget kepengin gering carane macem-macem mulai sekang ngombe obat ngasikan olahraga cuman kabeh mau ora...

  • Kemplu Nggolet Sekretaris

    Rabu, 7 Desember 2016 - 09:44

    Kemplu sing dadi boss nang perusahaan gede agi mbutuhna sekretaris. Mbarang dites akhire ana wong wadon lima sing lolos...

  • Ndarani Mandor

    Jumat, 11 November 2016 - 09:52

    Sore kuwe Daplun karo Kemplu agi padha dhopokan. Kambi ngopi lawuh medange tales dirawun wong loro gole ndhopok mbleketaket...

  • Jagoan Kampung

    Selasa, 1 November 2016 - 09:00

    Tembe seminggu melu latihan kungfu Daplun dadi kemlitak pisan. Sapa-sapa ditantang gelut. Apamaning angger ana cah wadon sing jenenge...

  • Duit Sial

    Sabtu, 29 Oktober 2016 - 11:03

    Dina Kuwe Daplu katon agi bungah banget, gole ngempani ayam jagone kambi singsotan. Tapi tembe bae singsotan bojone sing...

  • Kepengin Gering

    Jumat, 28 Oktober 2016 - 10:13

    Awan-awan nang teras ngumah Daplun agi dhopokan karo bojone sing arane Dakem. “Kang inyong mulai ngesuk agepan latihan renang...