Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Ndarani Terkenal Banget

    Jumat, 16 September 2016 - 11:10

    Nang ndesane Daplun terkenal banget. Maklum deweke selain dandanane melu-melu bocah alay, Daplun nang ndesa uga sering dikongkoni tangganne...

  • Tuku Sate Sewu Satus Tusuk

    Kamis, 15 September 2016 - 09:56

    Pak Kemplu sing dodolan sate wedhus ideran lagi muter muter kampung. Ndilalah pas agi ider mau ana cah enom...

  • Menang Bedek-kan

    Selasa, 13 September 2016 - 08:54

    Esuk esuk Kaki Daplun mlebu maring Bank karo nggawa duit sekandi. Deweke njaluk ditemukna karo kepala bank-nge. “Tulung inyong...

  • Klambine Teles Kecebes

    Sabtu, 10 September 2016 - 11:31

    Daplun bocah kelas loro SMP kiye mbejude pol-pollan. Sing jenenge mbolos wis ping kopang-kaping. Pokokke ana ana baen alesanne....

  • Nyiapna Wedhus

    Kamis, 8 September 2016 - 08:11

    Kemplu wis pirang badan kaji kiye dodolan kewan kurban wedhus karo sapi. Senajan setahun sepisan tapi kasile lumangyan pisan....

  • Drim Asooyy

    Selasa, 6 September 2016 - 11:09

    Nang tengah laut kapalle Kapten Daplun disandera nang perampok kaya sing nang tivi-tivi. Penumpangen sing kabehan wong lanang dicekel,...

  • Sikatan Untu

    Senin, 5 September 2016 - 09:13

    Sawijining dina ana dokter gigi sing jenenge Dakem agi aweh penyuluhan nang ndesa carane sikatan untu. Kabeh warga dikumpulna...

  • Bakul Budeg

    Kamis, 1 September 2016 - 09:24

    Daplun sing olahragane fitnes sawijining dina becer maring warung. Ndilalah sing dodolan randa ayu cuman kupinge mandan budeg karo...

  • Balesane Dukun Daplun

    Senin, 29 Agustus 2016 - 10:59

    Kiye cerita Daplun sing dadi dukunne raja nang istana. Rajanne duwe pramesuri ayu pisan tur nduwe dada sing apik...

  • Wuda Brah

    Kamis, 11 Agustus 2016 - 17:12

    Awan awan Dakem tembe bae bali becer sekang pasar. Pas agi mlaku maring dapur arep ngesog beceranne deweke krungu...

  • Melu Perang

    Senin, 8 Agustus 2016 - 02:19

    Wulan Agustus kaya kiye nang endi ora padha rame kerjabakti masangi layur termasuk nang kampunge kaki Daplun. Weruh warga...

  • Jajal Dipastikna Sit

    Jumat, 5 Agustus 2016 - 05:19

    Dina kuwe Daplun karo Kemplu pada janjian arep mburu kewan nang tengah alas. “Priwe bedil karo pelurunne aja ngasi...

  • Tukang Jaga Palang Rel Sepur

    Kamis, 4 Agustus 2016 - 06:16

    Sawijining dina ana sepur nabrak mobil nang perlintasan rel sepur. Tukang jaga palang rel sepure njutan di sidang nang...

  • Ora Gelem Diundang Bapak

    Rabu, 3 Agustus 2016 - 05:35

    Daplun kiye bocaeh mbejud tur ndableg banget, pokoke angel banget omong-omonganne. Kaya dina kuwe deweke agi diomongi nang ramanne...

  • Kena Gosokan

    Selasa, 2 Agustus 2016 - 05:50

    Daplun sing ngode nang laundry alias tukang kumbah klambi, mlayu banter banget maring rumah sakit kambi nyekeli kupinge. “Doktere...

  • Gawe Prakarya

    Senin, 1 Agustus 2016 - 05:37

    Esuk-esuk nini Dakem gothak kelangan kutang sing disampirna nang pemean. “Enggane jaman kaya kiye esih ana maling pemean, kutang...

  • Kesuh Karo Tukang Kebunne

    Minggu, 31 Juli 2016 - 09:20

    Daplun sing esih sekolah nang SMP dolan maring nggon lokalisasi. Gutul nganah deweke ketemu karo pimpinan lokalisasi sing jenenge...