Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Ngenteni Bis Liwat

    Selasa, 4 Oktober 2016 - 10:06

    Daplun sing ora tau lunga-lunga tur bocaeh lugune pol, kiye arep nggoleti kakange sing jere ngode nang Tanah Abang...

  • Ora Nana Tutuppe

    Senin, 3 Oktober 2016 - 09:24

    Kedadian kiye anu pas arus mudik lebaran wingi. Jenenge mudik terminale kebek kabeh bise uga penuh ora nana sing...

  • Esuk Kawin, Sore Mati

    Senin, 26 September 2016 - 08:48

    Daplun sing sekang Sumatera agi preian nang Purwokerto. Deweke wis suwe pengin ngerti tanah leluhure, senajan sekang Medan tapi...

  • Daplun Ketemu Begal Montor

    Sabtu, 24 September 2016 - 11:06

    Daplun sing tembe duwe montor anyar, diomongi nang mamake kon ngati-ngati mergane siki akeh begal. Tapi jenenge lagi apes...

  • Kado Ulang tahun

    Rabu, 21 September 2016 - 10:01

    Daplun karo Dakem wis suwe gole bebojoan. Wong loro mau agi padha jagongan nang teras ngumah kebeneran dina kiye...

  • Ndarani Terkenal Banget

    Jumat, 16 September 2016 - 11:10

    Nang ndesane Daplun terkenal banget. Maklum deweke selain dandanane melu-melu bocah alay, Daplun nang ndesa uga sering dikongkoni tangganne...

  • Tuku Sate Sewu Satus Tusuk

    Kamis, 15 September 2016 - 09:56

    Pak Kemplu sing dodolan sate wedhus ideran lagi muter muter kampung. Ndilalah pas agi ider mau ana cah enom...

  • Menang Bedek-kan

    Selasa, 13 September 2016 - 08:54

    Esuk esuk Kaki Daplun mlebu maring Bank karo nggawa duit sekandi. Deweke njaluk ditemukna karo kepala bank-nge. “Tulung inyong...

  • Klambine Teles Kecebes

    Sabtu, 10 September 2016 - 11:31

    Daplun bocah kelas loro SMP kiye mbejude pol-pollan. Sing jenenge mbolos wis ping kopang-kaping. Pokokke ana ana baen alesanne....

  • Nyiapna Wedhus

    Kamis, 8 September 2016 - 08:11

    Kemplu wis pirang badan kaji kiye dodolan kewan kurban wedhus karo sapi. Senajan setahun sepisan tapi kasile lumangyan pisan....

  • Drim Asooyy

    Selasa, 6 September 2016 - 11:09

    Nang tengah laut kapalle Kapten Daplun disandera nang perampok kaya sing nang tivi-tivi. Penumpangen sing kabehan wong lanang dicekel,...

  • Sikatan Untu

    Senin, 5 September 2016 - 09:13

    Sawijining dina ana dokter gigi sing jenenge Dakem agi aweh penyuluhan nang ndesa carane sikatan untu. Kabeh warga dikumpulna...

  • Bakul Budeg

    Kamis, 1 September 2016 - 09:24

    Daplun sing olahragane fitnes sawijining dina becer maring warung. Ndilalah sing dodolan randa ayu cuman kupinge mandan budeg karo...

  • Balesane Dukun Daplun

    Senin, 29 Agustus 2016 - 10:59

    Kiye cerita Daplun sing dadi dukunne raja nang istana. Rajanne duwe pramesuri ayu pisan tur nduwe dada sing apik...

  • Wuda Brah

    Kamis, 11 Agustus 2016 - 17:12

    Awan awan Dakem tembe bae bali becer sekang pasar. Pas agi mlaku maring dapur arep ngesog beceranne deweke krungu...

  • Melu Perang

    Senin, 8 Agustus 2016 - 02:19

    Wulan Agustus kaya kiye nang endi ora padha rame kerjabakti masangi layur termasuk nang kampunge kaki Daplun. Weruh warga...

  • Jajal Dipastikna Sit

    Jumat, 5 Agustus 2016 - 05:19

    Dina kuwe Daplun karo Kemplu pada janjian arep mburu kewan nang tengah alas. “Priwe bedil karo pelurunne aja ngasi...