Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Jagoan Kampung

    Selasa, 1 November 2016 - 09:00

    Tembe seminggu melu latihan kungfu Daplun dadi kemlitak pisan. Sapa-sapa ditantang gelut. Apamaning angger ana cah wadon sing jenenge...

  • Duit Sial

    Sabtu, 29 Oktober 2016 - 11:03

    Dina Kuwe Daplu katon agi bungah banget, gole ngempani ayam jagone kambi singsotan. Tapi tembe bae singsotan bojone sing...

  • Kepengin Gering

    Jumat, 28 Oktober 2016 - 10:13

    Awan-awan nang teras ngumah Daplun agi dhopokan karo bojone sing arane Dakem. “Kang inyong mulai ngesuk agepan latihan renang...

  • Nglamodi Bohlam

    Kamis, 27 Oktober 2016 - 12:14

    Dina kuwe Daplun wis olih limang dina sekolah nang Taman Kanak-Kanak, deweke agi diwulamng nang Bu Guru Dakem. Gurune...

  • Ndarani Tulisan Mushola

    Selasa, 25 Oktober 2016 - 10:02

    Daplun karo Kemplu ceritane olih hadiah sekang kantor kon dolan maring luar negeri. Senajan gole mondok nang pesantren ora...

  • Kon Olahraga Ngepit

    Selasa, 18 Oktober 2016 - 10:58

    Wis pirang pirang minggu kiye hubungan bebojoanne Daplun mandan kurang harmonis merga Daplun jere bojone wis ora jantan maning....

  • Wis Telat Sewulan

    Rabu, 5 Oktober 2016 - 10:30

    ina kuwe Dakem agi curhat karo bojone sing jenenge Daplun. “Kang kayane dewek bakal duwe anak lho.., inyong wis...

  • Ngenteni Bis Liwat

    Selasa, 4 Oktober 2016 - 10:06

    Daplun sing ora tau lunga-lunga tur bocaeh lugune pol, kiye arep nggoleti kakange sing jere ngode nang Tanah Abang...

  • Ora Nana Tutuppe

    Senin, 3 Oktober 2016 - 09:24

    Kedadian kiye anu pas arus mudik lebaran wingi. Jenenge mudik terminale kebek kabeh bise uga penuh ora nana sing...

  • Esuk Kawin, Sore Mati

    Senin, 26 September 2016 - 08:48

    Daplun sing sekang Sumatera agi preian nang Purwokerto. Deweke wis suwe pengin ngerti tanah leluhure, senajan sekang Medan tapi...

  • Daplun Ketemu Begal Montor

    Sabtu, 24 September 2016 - 11:06

    Daplun sing tembe duwe montor anyar, diomongi nang mamake kon ngati-ngati mergane siki akeh begal. Tapi jenenge lagi apes...

  • Kado Ulang tahun

    Rabu, 21 September 2016 - 10:01

    Daplun karo Dakem wis suwe gole bebojoan. Wong loro mau agi padha jagongan nang teras ngumah kebeneran dina kiye...

  • Ndarani Terkenal Banget

    Jumat, 16 September 2016 - 11:10

    Nang ndesane Daplun terkenal banget. Maklum deweke selain dandanane melu-melu bocah alay, Daplun nang ndesa uga sering dikongkoni tangganne...

  • Tuku Sate Sewu Satus Tusuk

    Kamis, 15 September 2016 - 09:56

    Pak Kemplu sing dodolan sate wedhus ideran lagi muter muter kampung. Ndilalah pas agi ider mau ana cah enom...

  • Menang Bedek-kan

    Selasa, 13 September 2016 - 08:54

    Esuk esuk Kaki Daplun mlebu maring Bank karo nggawa duit sekandi. Deweke njaluk ditemukna karo kepala bank-nge. “Tulung inyong...

  • Klambine Teles Kecebes

    Sabtu, 10 September 2016 - 11:31

    Daplun bocah kelas loro SMP kiye mbejude pol-pollan. Sing jenenge mbolos wis ping kopang-kaping. Pokokke ana ana baen alesanne....

  • Nyiapna Wedhus

    Kamis, 8 September 2016 - 08:11

    Kemplu wis pirang badan kaji kiye dodolan kewan kurban wedhus karo sapi. Senajan setahun sepisan tapi kasile lumangyan pisan....