Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Jeneng Ibukota Negara

    Rabu, 4 Februari 2015 - 00:04

    Pak Guru Daplun sing mulang nang SD awan kuwe agi mulang pelajaran IPS, sing dibahas anu jeneng-jeneng ibukota negara....

  • Konangan Nyolong Pelem

    Selasa, 3 Februari 2015 - 01:05

    Daplun kiye bocah cilik sing jan terkenal banget mbelere. Nang kampunge gaweane ngrataki wit buahe tanggane. Pokoke baen ana...

  • Ndarani Nyolong Montor

    Senin, 2 Februari 2015 - 01:14

    Selain ganteng Daplun uga duwe pawakan sing atletis. Mulane deweke terkenal banget nang endi-endi. Saking gantenge akeh banget cah...

  • Bakul Bakso karo Tukang Becak

    Jumat, 23 Januari 2015 - 00:07

    Awan kuwe Daplun bar nggenjot becak katon kesel banget. Pas gutul pangkalan baksone kaki Dawir deweke mampir, becake disog...

  • Ndonga Dipindah Ming Purwokerto

    Kamis, 22 Januari 2015 - 00:09

    Serangan Umum 11 Maret Daplun sing esih sekolah nang SD tembe baen test semesteran. Bubaran tes bocah-bocah padha tidok-tidokan...

  • Padha Pikunne

    Rabu, 21 Januari 2015 - 00:05

    Kaki Daplun karo bojone Nini Dakem sing wis pada pikunne awan-awan agi beres-beres umah. “Hawane panas banget ya pak,...