Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Eh…, Ketemu Maning

    Selasa, 24 Februari 2015 - 00:52

    Dina kuwe Dakem pas agi liwat maring pasar manuk, weruh ana manuk wulune warnane katon apik pisan. “Kiye manuk...

  • Ora Agi Seneng-Seneng

    Senin, 23 Februari 2015 - 00:36

    Pirang dina kiye Dakem agi sedih banget soale Daplun bojone baline sering kewengen. Ora kuwe tok aben bali Daplun...

  • Biji Matematikanne Jeblok

    Jumat, 20 Februari 2015 - 00:18

    Bu Guru Dakem agi mandan galau mergane muride sing jenenge Daplun biji matematikane melorot. Padahal biasane Daplun sing kelas...

  • Padha Lengobe

    Rabu, 18 Februari 2015 - 00:11

    Bagol karo Bugel sing wis padha dadi bos agi padha dhopokan. Wong loro mau agi ncritakna supire dewek-dewek sing...

  • Mobile Mogok

    Selasa, 17 Februari 2015 - 01:23

    Daplun sing tembe kelas loro SMP kiye bocaeh nggaya tur kemlitakke pol. Anger domongi ora manut mbingsrung bin mbeler....

  • Asune Pinter Pisan

    Senin, 16 Februari 2015 - 01:45

    Esuk-esuk dina Minggu bar mlayu-mlayu Daplun karo Kemplu agi padha ngobrol. Wong loro mau kebeneran umaeh jejeran. “Bar olahraga...

  • Bapakke Inyong Hebat Pisan

    Jumat, 13 Februari 2015 - 14:08

    Awan-awan bali sekolah bocah-bocah SD agi padha pamer kehebatanne bapake dewek-dewek. Kambi ngrikiti cilok kuwe bocah telu Daplun, Kemplu...

  • Sing Digedekna Malah Kewane

    Kamis, 12 Februari 2015 - 00:08

    Nyanyine Suarane Lirih Sawijining dina nang kelas siji SD agi ana pelajaran menyanyi. Tuk siji bocaeh kon nyanyi nang...

  • Wedi Dioperasi

    Selasa, 10 Februari 2015 - 00:11

    Daplun wis pirang dina kiye lara weteng. Saking larane akhire deweke priksan maring dokter. Nang doktere Daplun kon opname...

  • Mangan Nang Warung

    Senin, 9 Februari 2015 - 00:42

    Wis lawas Daplun sing mripate ora weruh alias tuna netra dadi tukang pijet. Bar keliling mijet deweke kencot banjur...

  • Domaih Direkturre

    Jumat, 6 Februari 2015 - 15:44

    Daplun bocah sing mbeler tur kemlitak banget tembe seminggu kiye olih gawean. Awan kuwe Daplun ceritane pengin ngopi dadi...

  • Njaluk Nganggo Rok karo Lipstik

    Kamis, 5 Februari 2015 - 00:23

    Pesta Sweet Seventeen Wengi kuwe Dakem karo bojone sing jenenge Kemplu agi jagongan nang teras ngumah. Pas agi dopokan...

  • Jeneng Ibukota Negara

    Rabu, 4 Februari 2015 - 00:04

    Pak Guru Daplun sing mulang nang SD awan kuwe agi mulang pelajaran IPS, sing dibahas anu jeneng-jeneng ibukota negara....

  • Konangan Nyolong Pelem

    Selasa, 3 Februari 2015 - 01:05

    Daplun kiye bocah cilik sing jan terkenal banget mbelere. Nang kampunge gaweane ngrataki wit buahe tanggane. Pokoke baen ana...

  • Ndarani Nyolong Montor

    Senin, 2 Februari 2015 - 01:14

    Selain ganteng Daplun uga duwe pawakan sing atletis. Mulane deweke terkenal banget nang endi-endi. Saking gantenge akeh banget cah...

  • Bakul Bakso karo Tukang Becak

    Jumat, 23 Januari 2015 - 00:07

    Awan kuwe Daplun bar nggenjot becak katon kesel banget. Pas gutul pangkalan baksone kaki Dawir deweke mampir, becake disog...

  • Ndonga Dipindah Ming Purwokerto

    Kamis, 22 Januari 2015 - 00:09

    Serangan Umum 11 Maret Daplun sing esih sekolah nang SD tembe baen test semesteran. Bubaran tes bocah-bocah padha tidok-tidokan...