Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Jajal Dipastikna Sit

    Jumat, 5 Agustus 2016 - 05:19

    Dina kuwe Daplun karo Kemplu pada janjian arep mburu kewan nang tengah alas. “Priwe bedil karo pelurunne aja ngasi...

  • Tukang Jaga Palang Rel Sepur

    Kamis, 4 Agustus 2016 - 06:16

    Sawijining dina ana sepur nabrak mobil nang perlintasan rel sepur. Tukang jaga palang rel sepure njutan di sidang nang...

  • Ora Gelem Diundang Bapak

    Rabu, 3 Agustus 2016 - 05:35

    Daplun kiye bocaeh mbejud tur ndableg banget, pokoke angel banget omong-omonganne. Kaya dina kuwe deweke agi diomongi nang ramanne...

  • Kena Gosokan

    Selasa, 2 Agustus 2016 - 05:50

    Daplun sing ngode nang laundry alias tukang kumbah klambi, mlayu banter banget maring rumah sakit kambi nyekeli kupinge. “Doktere...

  • Gawe Prakarya

    Senin, 1 Agustus 2016 - 05:37

    Esuk-esuk nini Dakem gothak kelangan kutang sing disampirna nang pemean. “Enggane jaman kaya kiye esih ana maling pemean, kutang...

  • Kesuh Karo Tukang Kebunne

    Minggu, 31 Juli 2016 - 09:20

    Daplun sing esih sekolah nang SMP dolan maring nggon lokalisasi. Gutul nganah deweke ketemu karo pimpinan lokalisasi sing jenenge...

  • Mati Disepak Jaran

    Sabtu, 30 Juli 2016 - 05:55

    Esuk-esuk Lurah Bugel agi mlaku-mlaku, ujug-ujug deweke weruh wong-wong padha rubungan nang njaba umah sing ana bendera putieh. “Kae...

  • Nggolet Sepatu Kulit Baya

    Jumat, 29 Juli 2016 - 05:35

    Daplun kepengin banget duwe sepatu sekang kulit baya. Deweke lunga meng toko tapi weruh regane larang-larang banget. “Jan kiye...

  • Bedane Amerika karo WC

    Kamis, 28 Juli 2016 - 10:48

    Pas agi pelajaran sejarah, nang njero kelas Daplun sing sekolah SMA kelas loro malah ngobrol dewek karo si Kemplu....

  • Rahasiane Sukses Dodol Jamu

    Kamis, 28 Juli 2016 - 06:36

    Daplun agi mikir kepriwe carane duwe usaha ben bisa sukses. Pas agi mikir karo ngalamun deweke weruh Dakem liwat....

  • Padha Pinter-Pinter

    Rabu, 27 Juli 2016 - 16:42

    Daplun, Kemplu karo Dawir wis kawit cilik gole kancanan. Cah telu mau wis padha dadi sarjana siki gari arep...

  • Milih Perangkat Desa Sing Pinter

    Kamis, 21 Juli 2016 - 14:26

    Mbarang kepilih dadi Lurah, Daplun banjur sinau meng Amerika, deweke kepengin ngerti kepriwe carane milih prangkat desa sing pinter....

  • Nganggo Tusuk Gigi

    Rabu, 20 Juli 2016 - 14:48

    Esuk-esuk Nini Dakem wis kesuh-kesuh maring rewange. “Sawiyah, Daplun!!! Ngeneh… inyong arep ngomong!” Dakem ngundang rewange. “Iya, Bu… ana...

  • Durung Ngerti Rega Sewane

    Selasa, 19 Juli 2016 - 05:31

    Sawijining dina Kaki Dawir ana keperluan nang luar kota dadine deweke kepeksane ninggalna usaha penyewaan kewan-kewan pejantan nggo dikawina...

  • Dicokot Ula

    Jumat, 15 Juli 2016 - 13:25

    Daplun anggota anyar kelompok pecinta alam melu kemping nang alas karo kanca-kancane sing pada anyare. Ndilalah pas Daplun karo...

  • Bapakke Kerja Nang Mabes Polri

    Rabu, 13 Juli 2016 - 09:19

    Ngerti akeh bocah ngaku anakke Jendral angger pas ana tilangan, Daplun dadi melu melu baen. Ceritanne awan kuwe Daplun...

  • Wedi Karo Arus Balik

    Senin, 11 Juli 2016 - 00:44

    Dawir sore kuwe dolan meng umaeh Kemplu sisannggawe silaturahmi. wong loro mau banjur dophokan nang teras ngumah. “Priwe kepenak...