Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Drim Asooyy

    Selasa, 6 September 2016 - 11:09

    Nang tengah laut kapalle Kapten Daplun disandera nang perampok kaya sing nang tivi-tivi. Penumpangen sing kabehan wong lanang dicekel,...

  • Sikatan Untu

    Senin, 5 September 2016 - 09:13

    Sawijining dina ana dokter gigi sing jenenge Dakem agi aweh penyuluhan nang ndesa carane sikatan untu. Kabeh warga dikumpulna...

  • Bakul Budeg

    Kamis, 1 September 2016 - 09:24

    Daplun sing olahragane fitnes sawijining dina becer maring warung. Ndilalah sing dodolan randa ayu cuman kupinge mandan budeg karo...

  • Balesane Dukun Daplun

    Senin, 29 Agustus 2016 - 10:59

    Kiye cerita Daplun sing dadi dukunne raja nang istana. Rajanne duwe pramesuri ayu pisan tur nduwe dada sing apik...

  • Wuda Brah

    Kamis, 11 Agustus 2016 - 17:12

    Awan awan Dakem tembe bae bali becer sekang pasar. Pas agi mlaku maring dapur arep ngesog beceranne deweke krungu...

  • Melu Perang

    Senin, 8 Agustus 2016 - 02:19

    Wulan Agustus kaya kiye nang endi ora padha rame kerjabakti masangi layur termasuk nang kampunge kaki Daplun. Weruh warga...

  • Jajal Dipastikna Sit

    Jumat, 5 Agustus 2016 - 05:19

    Dina kuwe Daplun karo Kemplu pada janjian arep mburu kewan nang tengah alas. “Priwe bedil karo pelurunne aja ngasi...

  • Tukang Jaga Palang Rel Sepur

    Kamis, 4 Agustus 2016 - 06:16

    Sawijining dina ana sepur nabrak mobil nang perlintasan rel sepur. Tukang jaga palang rel sepure njutan di sidang nang...

  • Ora Gelem Diundang Bapak

    Rabu, 3 Agustus 2016 - 05:35

    Daplun kiye bocaeh mbejud tur ndableg banget, pokoke angel banget omong-omonganne. Kaya dina kuwe deweke agi diomongi nang ramanne...

  • Kena Gosokan

    Selasa, 2 Agustus 2016 - 05:50

    Daplun sing ngode nang laundry alias tukang kumbah klambi, mlayu banter banget maring rumah sakit kambi nyekeli kupinge. “Doktere...

  • Gawe Prakarya

    Senin, 1 Agustus 2016 - 05:37

    Esuk-esuk nini Dakem gothak kelangan kutang sing disampirna nang pemean. “Enggane jaman kaya kiye esih ana maling pemean, kutang...

  • Kesuh Karo Tukang Kebunne

    Minggu, 31 Juli 2016 - 09:20

    Daplun sing esih sekolah nang SMP dolan maring nggon lokalisasi. Gutul nganah deweke ketemu karo pimpinan lokalisasi sing jenenge...

  • Mati Disepak Jaran

    Sabtu, 30 Juli 2016 - 05:55

    Esuk-esuk Lurah Bugel agi mlaku-mlaku, ujug-ujug deweke weruh wong-wong padha rubungan nang njaba umah sing ana bendera putieh. “Kae...

  • Nggolet Sepatu Kulit Baya

    Jumat, 29 Juli 2016 - 05:35

    Daplun kepengin banget duwe sepatu sekang kulit baya. Deweke lunga meng toko tapi weruh regane larang-larang banget. “Jan kiye...

  • Bedane Amerika karo WC

    Kamis, 28 Juli 2016 - 10:48

    Pas agi pelajaran sejarah, nang njero kelas Daplun sing sekolah SMA kelas loro malah ngobrol dewek karo si Kemplu....

  • Rahasiane Sukses Dodol Jamu

    Kamis, 28 Juli 2016 - 06:36

    Daplun agi mikir kepriwe carane duwe usaha ben bisa sukses. Pas agi mikir karo ngalamun deweke weruh Dakem liwat....

  • Padha Pinter-Pinter

    Rabu, 27 Juli 2016 - 16:42

    Daplun, Kemplu karo Dawir wis kawit cilik gole kancanan. Cah telu mau wis padha dadi sarjana siki gari arep...