Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Mati Disepak Jaran

    Sabtu, 30 Juli 2016 - 05:55

    Esuk-esuk Lurah Bugel agi mlaku-mlaku, ujug-ujug deweke weruh wong-wong padha rubungan nang njaba umah sing ana bendera putieh. “Kae...

  • Nggolet Sepatu Kulit Baya

    Jumat, 29 Juli 2016 - 05:35

    Daplun kepengin banget duwe sepatu sekang kulit baya. Deweke lunga meng toko tapi weruh regane larang-larang banget. “Jan kiye...

  • Bedane Amerika karo WC

    Kamis, 28 Juli 2016 - 10:48

    Pas agi pelajaran sejarah, nang njero kelas Daplun sing sekolah SMA kelas loro malah ngobrol dewek karo si Kemplu....

  • Rahasiane Sukses Dodol Jamu

    Kamis, 28 Juli 2016 - 06:36

    Daplun agi mikir kepriwe carane duwe usaha ben bisa sukses. Pas agi mikir karo ngalamun deweke weruh Dakem liwat....

  • Padha Pinter-Pinter

    Rabu, 27 Juli 2016 - 16:42

    Daplun, Kemplu karo Dawir wis kawit cilik gole kancanan. Cah telu mau wis padha dadi sarjana siki gari arep...

  • Milih Perangkat Desa Sing Pinter

    Kamis, 21 Juli 2016 - 14:26

    Mbarang kepilih dadi Lurah, Daplun banjur sinau meng Amerika, deweke kepengin ngerti kepriwe carane milih prangkat desa sing pinter....

  • Nganggo Tusuk Gigi

    Rabu, 20 Juli 2016 - 14:48

    Esuk-esuk Nini Dakem wis kesuh-kesuh maring rewange. “Sawiyah, Daplun!!! Ngeneh… inyong arep ngomong!” Dakem ngundang rewange. “Iya, Bu… ana...

  • Durung Ngerti Rega Sewane

    Selasa, 19 Juli 2016 - 05:31

    Sawijining dina Kaki Dawir ana keperluan nang luar kota dadine deweke kepeksane ninggalna usaha penyewaan kewan-kewan pejantan nggo dikawina...

  • Dicokot Ula

    Jumat, 15 Juli 2016 - 13:25

    Daplun anggota anyar kelompok pecinta alam melu kemping nang alas karo kanca-kancane sing pada anyare. Ndilalah pas Daplun karo...

  • Bapakke Kerja Nang Mabes Polri

    Rabu, 13 Juli 2016 - 09:19

    Ngerti akeh bocah ngaku anakke Jendral angger pas ana tilangan, Daplun dadi melu melu baen. Ceritanne awan kuwe Daplun...

  • Wedi Karo Arus Balik

    Senin, 11 Juli 2016 - 00:44

    Dawir sore kuwe dolan meng umaeh Kemplu sisannggawe silaturahmi. wong loro mau banjur dophokan nang teras ngumah. “Priwe kepenak...

  • Ora Gelem Ditelpon

    Rabu, 29 Juni 2016 - 11:25

    Mbarang duwe anak, Daplun karo bojone si Dakem padha ngganti omongan hubungan wong dewasa karo omongan “TELPON”. Sawijining dina...

  • Jeneng Dawane Sapa..?

    Kamis, 16 Juni 2016 - 11:18

    Kaya biasane angger ana murid anyar mesti pada kepengin ngerti jenenge umaeh pokoke sekabehanne. Ora kur kancane, gurune ya...

  • Gawe Kliping Wulan Puasa

    Rabu, 8 Juni 2016 - 10:55

    Daplun sing esih sekolah SD olih tugas sekang guru PKn (pendidikan Kewarganegaraan). Merga wulan puasa bu guru Dakem sing...

  • Ngecek Kolesterol

    Sabtu, 28 Mei 2016 - 11:44

    Esuk esuk muput kak Daplun lunga maring klinik deweke kepengin ngecek kolesterole agi duwur apa ora. Mergane deweke agepan...

  • Dadi Tukang Cukur

    Kamis, 26 Mei 2016 - 11:13

    Daplun kiye lulusan SD nggolet gawean angel banget, usaha ya bola bali ora dadi. Akhire deweke melu lilike sinau...

  • Ora Teyeng Nyeberang Ndalan

    Selasa, 24 Mei 2016 - 10:15

    Daplun bocah sing tembe sekolah TK njaluk dolan maring nggone Kemplu, kancanne sing umaeh nang seberang ndalan. “Mak.., mamake...