Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Lampu Abang Mlaku Baen

    Kamis, 28 April 2016 - 10:11

    Sawijining dina Daplun karo kanca kancane dolan maring kota numpak mobil,  Daplun sing nyetir. Pas liwat prapatan sing ana...

  • Cita Citane Daplun

    Rabu, 27 April 2016 - 11:32

    Dina kuwe guru Dawir mulai mulang nang SD. Jenenge pertama mulang deweke kepengin kenalan karo murid-muridde. “Jajal siki bapak...

  • Disepiti Mantri Kemplu

    Selasa, 26 April 2016 - 10:31

    Sawijining dina Daplun liburan meng Amerika. Ndilalah pas agi dolan-dolan nang Amerika deweke kebelet nguyuh. “Ujarku ket mau koh...

  • Rampok Sadis

    Sabtu, 23 April 2016 - 10:23

    Wengi-wengi Daplun karo bojone si Dakem agi padha nonton tivi. Ndilalah acarane anu berita perampok sing kabur sekang penjara....

  • Bahayane Ciu

    Jumat, 22 April 2016 - 10:30

    Dina kuwe Bu Guru Dakem agi mulang nang kelase Daplun. Bu Dakem nidokna bocah sing sregep sikatan karo sing...

  • Arep Melu Kartinian

    Kamis, 21 April 2016 - 10:51

    Kaya taun taun kepungkur aben tanggal selikur April mesti padha rame ngrayakna Hari Kartini. Ibu-ibu, karo cah wadon rame...

  • Kabeh Kere

    Rabu, 20 April 2016 - 09:38

    Daplun kiye anakke konglomerat sing sugih banget, mulane Daplun ora tau ngerti sing jenenge urip susah kuwe kaya ngapa....

  • Ndarani Polisi

    Senin, 18 April 2016 - 09:36

    Daplun dina kuwe arep maring toko ndilalah montore rusak dadine deweke numpak angkutan kota. “Lah ngadang angkot nang kene...

  • Kelalenan Banget

    Senin, 4 April 2016 - 13:04

    Kiye cerita Daplun bocah kelas 2 SD sing kelalenan banget. Esuk-esuk pas arep mangkat sekolah Daplun diemutna nang bapake...

  • Dilomboni Bojone

    Jumat, 1 April 2016 - 11:02

    Daplun kiye dadi bojo cemburuan banget karo sing wadon. Sawijining dina deweke dinas maring luar kota. Meraga nang luar...

  • Tuku Kado Ulang tahun

    Kamis, 31 Maret 2016 - 10:21

    Tumben-tumbenne mbah Daplun kemutan ulang tahunne bojone. Esuk gasik deweke lunga maring pasar numpak angkot agepan tuku kado nggo...

  • Sinau Masak

    Rabu, 30 Maret 2016 - 10:59

    Daplun sing sejek urip ora tau olah-olah nang dapur kepingin kaya nang tivi-tivi dadi wong lanang sing diidolakna wong...

  • Bojone arep Babaran

    Senin, 28 Maret 2016 - 09:55

    Esuk-esuk Dawir agi ngalamun nang ngarep ruangan bersalin. Ujug-ujug deweke weruh ana wong lanang sing katon kesusu banget sing...

  • Daplun Bocah Kendel

    Senin, 21 Maret 2016 - 10:17

    Bali sekolah ora biasa-biasane Daplun lendotan karo mamake. “Kadingaren kowe lendotan karo mamake ana apa ha?” mamake takon meng...

  • Melu Ujian SIM

    Sabtu, 19 Maret 2016 - 10:00

    Sawijining dina Daplun melu ujian SIM mobil, Maklum Daplun kepengin banget ngode dadi supir. Salah sijine ujianne ya kuwe...

  • Wis Telat Sewulan

    Jumat, 18 Maret 2016 - 10:36

    Dina kuwe Dakem agi curhat karo bojone sing jenenge Daplun. “Kang kayane dewek bakal duwe anak lho.., inyong wis...

  • Oran Nemu-Nemu Bensin

    Kamis, 17 Maret 2016 - 10:42

    Sing jenenge Daplun kiye kawit lair ora tau lunga-lunga, mergane nang ndesane ora nana angkutan liwat. Dadine Daplun karo...