Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Bingung Arep Njelasna

    Jumat, 13 Mei 2016 - 10:33

    Daplun sing duwe peternakan sapi perah dina kuwe  katon bingung banget, deweke kawit mau ngalamun baen. Kemplu sing kawit...

  • Cita Cita Angger Gedhe

    Sabtu, 7 Mei 2016 - 10:56

    Dina kuwe Bu Dakem agi ngajar nang kelase Daplun. Bar mulang wong-wong sukses nang dunya, Bu Guru Dakem gari...

  • Praktek Mahasiswa Kedokteran

    Rabu, 4 Mei 2016 - 11:02

    Dina kuwe dokter Daplun agi mulang calon-calon dokter. Sing dibahas dina kuwe babagan penyakit kencing maning. Kabeh mahasiswane kon...

  • Daplun Dadi Dokter

    Selasa, 3 Mei 2016 - 10:22

    Dokter Daplun sing nembe dadi dokter olih tugas sekang kepalane, dadi dokter bantuan neng puskesmas ndesa sing pancen bener-bener...

  • Gajah Bonbin Mati

    Senin, 2 Mei 2016 - 10:29

    Embuh kenangapa gajah sing paling gede nang kebon binatang (Bonbin) mati. Krungu kabar ana gajah mati aktivis perkewanan sing...

  • Menang Bedek-kan

    Jumat, 29 April 2016 - 10:30

    Esuk esuk Kaki Daplun mlebu maring Bank karo nggawa duit sekandi. Deweke njaluk ditemukna karo kepala bank-nge. “Tulung inyong...

  • Lampu Abang Mlaku Baen

    Kamis, 28 April 2016 - 10:11

    Sawijining dina Daplun karo kanca kancane dolan maring kota numpak mobil,  Daplun sing nyetir. Pas liwat prapatan sing ana...

  • Cita Citane Daplun

    Rabu, 27 April 2016 - 11:32

    Dina kuwe guru Dawir mulai mulang nang SD. Jenenge pertama mulang deweke kepengin kenalan karo murid-muridde. “Jajal siki bapak...

  • Disepiti Mantri Kemplu

    Selasa, 26 April 2016 - 10:31

    Sawijining dina Daplun liburan meng Amerika. Ndilalah pas agi dolan-dolan nang Amerika deweke kebelet nguyuh. “Ujarku ket mau koh...

  • Rampok Sadis

    Sabtu, 23 April 2016 - 10:23

    Wengi-wengi Daplun karo bojone si Dakem agi padha nonton tivi. Ndilalah acarane anu berita perampok sing kabur sekang penjara....

  • Bahayane Ciu

    Jumat, 22 April 2016 - 10:30

    Dina kuwe Bu Guru Dakem agi mulang nang kelase Daplun. Bu Dakem nidokna bocah sing sregep sikatan karo sing...

  • Arep Melu Kartinian

    Kamis, 21 April 2016 - 10:51

    Kaya taun taun kepungkur aben tanggal selikur April mesti padha rame ngrayakna Hari Kartini. Ibu-ibu, karo cah wadon rame...

  • Kabeh Kere

    Rabu, 20 April 2016 - 09:38

    Daplun kiye anakke konglomerat sing sugih banget, mulane Daplun ora tau ngerti sing jenenge urip susah kuwe kaya ngapa....

  • Ndarani Polisi

    Senin, 18 April 2016 - 09:36

    Daplun dina kuwe arep maring toko ndilalah montore rusak dadine deweke numpak angkutan kota. “Lah ngadang angkot nang kene...

  • Kelalenan Banget

    Senin, 4 April 2016 - 13:04

    Kiye cerita Daplun bocah kelas 2 SD sing kelalenan banget. Esuk-esuk pas arep mangkat sekolah Daplun diemutna nang bapake...

  • Dilomboni Bojone

    Jumat, 1 April 2016 - 11:02

    Daplun kiye dadi bojo cemburuan banget karo sing wadon. Sawijining dina deweke dinas maring luar kota. Meraga nang luar...

  • Tuku Kado Ulang tahun

    Kamis, 31 Maret 2016 - 10:21

    Tumben-tumbenne mbah Daplun kemutan ulang tahunne bojone. Esuk gasik deweke lunga maring pasar numpak angkot agepan tuku kado nggo...