Radarbanyumas - Berita Harian Nasional, Jawa Tengah, Banyumas, Purbalingga, Cilacap, Kebumen, Banjarnegara, Purwokerto
  • Kabeh Kere

    Rabu, 20 April 2016 - 09:38

    Daplun kiye anakke konglomerat sing sugih banget, mulane Daplun ora tau ngerti sing jenenge urip susah kuwe kaya ngapa....

  • Ndarani Polisi

    Senin, 18 April 2016 - 09:36

    Daplun dina kuwe arep maring toko ndilalah montore rusak dadine deweke numpak angkutan kota. “Lah ngadang angkot nang kene...

  • Kelalenan Banget

    Senin, 4 April 2016 - 13:04

    Kiye cerita Daplun bocah kelas 2 SD sing kelalenan banget. Esuk-esuk pas arep mangkat sekolah Daplun diemutna nang bapake...

  • Dilomboni Bojone

    Jumat, 1 April 2016 - 11:02

    Daplun kiye dadi bojo cemburuan banget karo sing wadon. Sawijining dina deweke dinas maring luar kota. Meraga nang luar...

  • Tuku Kado Ulang tahun

    Kamis, 31 Maret 2016 - 10:21

    Tumben-tumbenne mbah Daplun kemutan ulang tahunne bojone. Esuk gasik deweke lunga maring pasar numpak angkot agepan tuku kado nggo...

  • Sinau Masak

    Rabu, 30 Maret 2016 - 10:59

    Daplun sing sejek urip ora tau olah-olah nang dapur kepingin kaya nang tivi-tivi dadi wong lanang sing diidolakna wong...

  • Bojone arep Babaran

    Senin, 28 Maret 2016 - 09:55

    Esuk-esuk Dawir agi ngalamun nang ngarep ruangan bersalin. Ujug-ujug deweke weruh ana wong lanang sing katon kesusu banget sing...

  • Daplun Bocah Kendel

    Senin, 21 Maret 2016 - 10:17

    Bali sekolah ora biasa-biasane Daplun lendotan karo mamake. “Kadingaren kowe lendotan karo mamake ana apa ha?” mamake takon meng...

  • Melu Ujian SIM

    Sabtu, 19 Maret 2016 - 10:00

    Sawijining dina Daplun melu ujian SIM mobil, Maklum Daplun kepengin banget ngode dadi supir. Salah sijine ujianne ya kuwe...

  • Wis Telat Sewulan

    Jumat, 18 Maret 2016 - 10:36

    Dina kuwe Dakem agi curhat karo bojone sing jenenge Daplun. “Kang kayane dewek bakal duwe anak lho.., inyong wis...

  • Oran Nemu-Nemu Bensin

    Kamis, 17 Maret 2016 - 10:42

    Sing jenenge Daplun kiye kawit lair ora tau lunga-lunga, mergane nang ndesane ora nana angkutan liwat. Dadine Daplun karo...

  • Kelangan Bojo

    Rabu, 16 Maret 2016 - 10:07

    Sawijining dina Daplun nonton pasar malem karo bojone. Saking ramene bojone ngasikan petal, digoleti ora ketemu ketemu lah wong...

  • Wedi Ditinggal

    Selasa, 15 Maret 2016 - 10:17

    Ceritane soal keluarga sing tembe duwe anak siji, umure tembe nem tahun jenenge Daplun. Keluarga kuwe umaeh esih ngontrak,...

  • Penjalukanne Kaki Daplun

    Senin, 14 Maret 2016 - 11:02

    Sawijining dina Kaki Daplun karo bojone sing jenenge Nini Dakem agi ngrayakna ulang tahunne sing ke seket. Kaki Daplun...

  • Melas Maring Anakke

    Sabtu, 12 Maret 2016 - 10:33

    Daplun sing wong asli Jakarta duwe anak ayu banget. Anakke wis ana telung wulan kiye kawin karo wong Jawa...

  • Wedi Dipateni

    Jumat, 11 Maret 2016 - 10:10

    Gara-gara bapake pindah ngode, Daplun dadi melu baen pindah umah temasuk pindah sekolahan. Dina kuwe Daplun dina pertama mlebu...

  • Bojone Akeh Banget

    Kamis, 10 Maret 2016 - 10:15

    Sekitar jam 10 awan Daplun sing agi nang kantor ditelpon nang wong wadon. “Hallo apa kiye pak Daplun, inyong...