• Sinau Masak

    Rabu, 30 Maret 2016 - 10:59

    Daplun sing sejek urip ora tau olah-olah nang dapur kepingin kaya nang tivi-tivi dadi wong lanang sing diidolakna wong...

  • Bojone arep Babaran

    Senin, 28 Maret 2016 - 09:55

    Esuk-esuk Dawir agi ngalamun nang ngarep ruangan bersalin. Ujug-ujug deweke weruh ana wong lanang sing katon kesusu banget sing...

  • Daplun Bocah Kendel

    Senin, 21 Maret 2016 - 10:17

    Bali sekolah ora biasa-biasane Daplun lendotan karo mamake. “Kadingaren kowe lendotan karo mamake ana apa ha?” mamake takon meng...

  • Melu Ujian SIM

    Sabtu, 19 Maret 2016 - 10:00

    Sawijining dina Daplun melu ujian SIM mobil, Maklum Daplun kepengin banget ngode dadi supir. Salah sijine ujianne ya kuwe...

  • Wis Telat Sewulan

    Jumat, 18 Maret 2016 - 10:36

    Dina kuwe Dakem agi curhat karo bojone sing jenenge Daplun. “Kang kayane dewek bakal duwe anak lho.., inyong wis...

  • Oran Nemu-Nemu Bensin

    Kamis, 17 Maret 2016 - 10:42

    Sing jenenge Daplun kiye kawit lair ora tau lunga-lunga, mergane nang ndesane ora nana angkutan liwat. Dadine Daplun karo...

  • Kelangan Bojo

    Rabu, 16 Maret 2016 - 10:07

    Sawijining dina Daplun nonton pasar malem karo bojone. Saking ramene bojone ngasikan petal, digoleti ora ketemu ketemu lah wong...

  • Wedi Ditinggal

    Selasa, 15 Maret 2016 - 10:17

    Ceritane soal keluarga sing tembe duwe anak siji, umure tembe nem tahun jenenge Daplun. Keluarga kuwe umaeh esih ngontrak,...

  • Penjalukanne Kaki Daplun

    Senin, 14 Maret 2016 - 11:02

    Sawijining dina Kaki Daplun karo bojone sing jenenge Nini Dakem agi ngrayakna ulang tahunne sing ke seket. Kaki Daplun...

  • Melas Maring Anakke

    Sabtu, 12 Maret 2016 - 10:33

    Daplun sing wong asli Jakarta duwe anak ayu banget. Anakke wis ana telung wulan kiye kawin karo wong Jawa...

  • Wedi Dipateni

    Jumat, 11 Maret 2016 - 10:10

    Gara-gara bapake pindah ngode, Daplun dadi melu baen pindah umah temasuk pindah sekolahan. Dina kuwe Daplun dina pertama mlebu...

  • Bojone Akeh Banget

    Kamis, 10 Maret 2016 - 10:15

    Sekitar jam 10 awan Daplun sing agi nang kantor ditelpon nang wong wadon. “Hallo apa kiye pak Daplun, inyong...

  • Ora Olih Nang Keluargane

    Selasa, 8 Maret 2016 - 11:53

    Esuk-esuk Daplun marani lilike sing agi medang kopi. “Priwe lik, sehat?” Daplun nakoni lilike. “Ya kiye waras bedigas, kepriwe...

  • Rica-rica Dudu Lodeh

    Senin, 7 Maret 2016 - 10:00

    Kemplu ketekan kancane sing asli Jakarta jenenge Daplun. Jaman gemiyen Kemplu kiye tau merantau maring Jakarta. Gara-gara pas nang...

  • Daplun Dodolan Obat

    Sabtu, 5 Maret 2016 - 09:59

    Sawijining dina ana bakul obat dodolan nang trotoar jenenge Daplun.  Ben payu deweke masang tulisan nek obate deweke bisa...

  • Wong Inggris Mangan Sate

    Jumat, 4 Maret 2016 - 09:52

    Ceritane kiye ana wong Inggris sing tembe tau meng Indonesia jenenge Daplun. Ndilalah kiye wong Inggris teka pas bada...

  • Ngorokke Seru Pisan

    Kamis, 3 Maret 2016 - 09:21

    Daplun sing aben turu ngorok seru banget dikongkon biyunge kon priksan meng dokter. “Jajal ko priksan meng doktere nganah...